tiistai 12. toukokuuta 2015

Jauhelihakeitto

Hauen jauheliha on monikäyttöistä. Sitä voi käyttää moneen ruokaan ottamalla vaikka vinkkiä arkisista tavallisista jauheliharuuista. Yrteillä maustettu tomaattinen jauhelihakeitto.




YRTTINEN JAUHELIHAKEITTO (KALA)

500 g hauen jauhelihaa
2 sipulia
1 valkosipuli
200 g porkkanaa
50g selleri
50g palsteri
200 g fenkoli
persilja, basilika, timjami
800g kalaliemi
200g tomaattipyre
paprikajauhe
pastaa

Reilusti kasviksia että keittoon saadaan kunnolla makuja. Suikaloidaan kasvikset ja freesataan.
Paistetaan jauheliha paistin pannulla ja yhdistetään kasvisten kanssa kattilassa.
Lisätään itse tehty kalaliemi, tomaattipyre, paprikajauhe, kiehautetaan.
Lisätään pasta ja keitetään nippanappa kypsäksi.
Lopuksi päälle reilusti tuoreita yrttejä.


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.